#Beauty

10 Beauty Hacks | a

6:49 μ.μ.

10 Beauty Hacks

1. Για να κάνετε το κραγιόν σας matte, αρκεί να το ταμπονάρετε με λίγη πούδρα.
2. Για να πετύχετε την τέλεια γραμμή με eyeliner ή μολύβι τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτοταινία ή σελοτέιπ στην ευθεία του ματιού, ζωγραφίστε την γραμμή και αφαιρέστε τη/το προσεκτικά.
3. Για να κρατήσει περισσότερη ώρα η σκιά στα μάτια πρώτα βάλτε τους λίγο concealer.
4. Για λαμπερά φρύδια και ματόκλαδα βάλτε τους λάδι καρύδας πριν κοιμηθείτε.
5. Όλες έχουμε εκείνο το μανό που δεν λέει να στεγνώσει. Για γρήγορο στέγνωμα τοποθετήστε τα σε παγωμένο νερό για 10λεπτά.
6. Ποιος χρειάζεται τις ψεύτικες βλεφαρίδες να βαραίνουν τα μάτια; Αφού περάσετε μια φορά με την μάσκαρα σας βάλτε τους με μια μπατονέτα λίγο baby powder και μετά ξανά μάσκαρα. Τέρμα στις ψεύτικες βλεφαρίδες.
7. Μιας και αναφέραμε την μάσκαρα, ο σωστός τρόπος για να την ανοίγουμε και να την κλείνουμε είναι αργά και κυκλικά. Αλλιώς μπαίνει αέρας και στεγνώνει γρηγορότερα.
8. Για να φαίνονται τα χείλια σας πιο γεμάτα βάλτε στο κέντρο πάνω και κάτω highlighter, απλώστε το ομοιόμορφα και θα δείτε τη διαφορά.
9. Είστε πολύ κουρασμένες και δεν αντέχετε να πάτε μέχρι το μπάνιο για να ξεβαφτείτε; Κρατείστε στο συρτάρι του κομοδίνου σας πανάκια αφαίρεσης μακιγιάζ.
10. Τώρα που σιγά σιγά καλοκαιριάζει τα ποδαράκια πρέπει να είναι φτιαγμένα. Για μαλακές και απαλές φτέρνες βάλτε τους λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο, φορέστε απαλές κάλτσες και πέστε για ύπνο.


alea






this post is not translated in english.

0 σχόλια