#LIFE

The Last 10 movies I watched | a

6:17 μ.μ.


Οι δέκα τελευταίες ταινίες που είδα

Βαθμολογία με το 5 ως το μου αρέσει πάρα πολύ και το 0 καθόλου!






Spy 2015
Δράση, Κωμωδία, Έγκλημα
Η Σούζαν Κούπερ είναι μια υπάλληλος γραφείου της CIA, ερωτευμένη με τον πράκτορα Μπράντλεϊ Φάιν, τον οποίο καθοδηγεί στις αποστολές του. Όταν ο τελευταίος σκοτώνεται και ονόματα πρακτόρων αποκαλύπτονται, εκείνη προσφέρεται να αναλάβει δράση ως ενεργή κατάσκοπος που θα προσπαθήσει να σταματήσει τα σχέδια μιας αδίστακτης εμπόρου όπλων.










X- Men: Days of the Future Past 2014
Δράση, Περιπέτεια, Sci-Fi
Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ και ο Μαγκνίτο θα προσπαθήσουν από κοινού να σώσουν τους μεταλλαγμένους από την πλήρη εξαφάνιση. Μοναδική ελπίδα τους είναι ο Γουλβερίν, ο οποίος χάρη στην ικανότητα αυτο-ίασης που διαθέτει είναι ο μοναδικός που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και ν’ αλλάξει το ρου της ιστορίας.





Jurassic World 2015
Δράση, Περιπέτεια, Sci-Fi
Έπειτα από δέκα χρόνια λειτουργίας το θεματικό πάρκο Jurassic World είναι έτοιμο να λανσάρει την καινούργια του ατραξιόν: ένα γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος δραπετεύει από το χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο.











Irrational Man 2015
Δράμα, Μυστήριο
Ένας αλκοολικός και κυνικός καθηγητής φιλοσοφίας τα φτιάχνει με μια επιμελή και έξυπνη φοιτήτρια του, χρειάζεται όμως κάτι υπαρξιακά πολύ πιο βαθύ για να ξαναβρεί την πίστη του στη ζωή. Ώσπου αποφασίζει να κάνει μια σοκαριστική επιλογή.







Burnt 2015
Δράμα, Κωμωδία
Διάσημος σεφ του Παρισιού, βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin, ο Άνταμ Τζόουνς έχει πάρει την κάτω βόλτα λόγω του ανεξέλεγκτου ταπεραμέντου του και της άστατης ζωής του. Ξεκινώντας ξανά από τα χαμηλά, αναζητά στο Λονδίνο την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να αποκτήσει το πολυπόθητο τρίτο αστέρι Michelin.










Jupiter Ascending 2015
Δράση, Περιπέτεια, Sci-Fi
Κρατώντας στα γονίδιά της το μέλλον του σύμπαντος, η νεαρή καθαρίστρια Τζούπιτερ θα βρεθεί στο κέντρο μιας σκληρής διαπλανητικής διαμάχης για την εξουσία, έχοντας στο πλευρό της μόνον τον πρώην στρατιώτη και νυν μισθοφόρο κυνηγό Κέιν.

 σχόλιο: ένα αστεράκι επειδή ο Eddie Redmayne είναι καταπληκτικός ηθοποιός.










Southpaw 2015
Δράση, Δράμα, Sport
Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, παντρεμένος με τον παιδικό έρωτά του και πατέρας ενός έξυπνου κοριτσιού, ο Μπίλι Χόουπ έχει ό,τι είχε ονειρευτεί. Μέχρι που θα τα χάσει όλα σε μια στιγμή, ξεκινώντας από τον πάτο για να ξαναφτάσει στην κορυφή.











Horns 2013
Δράμα, Φαντασία, Θρίλερ
Μετά την ανεξιχνίαστη δολοφονία της φιλενάδας του, για την οποία θεωρείται ο μοναδικός ύποπτος, ο νεαρός Ιγκ ξυπνάει ένα πρωί με ένα ζευγάρι κέρατα να έχουν φυτρώσει στο κεφάλι του.












You’re Not You 2014
Δράμα
Ένα δράμα με επίκεντρο μια κλασσική πιανίστα που έχει διαγνωστεί με ALS και τη παράτολμη φοιτήτρια πανεπιστημίου που γίνεται φροντιστής της.













3 Nights in Desert 2014
Δράμα
Με φόντο το μαγευτικό τοπίο της ερήμου , τρεις παλιοί φίλοι και μέλη συγκροτήματος ξανασυναντιούνται για να θυμηθούν αναμνήσεις του παρελθόντος.












alea



 Πηγή  υποθέσεων: athinorama
Εικόνες: Google

0 σχόλια